Menü Bezárás

Rólunk

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, Nagy Sándor a cég tulajdonosa, aki 2004 óta lát el ügyvezetői feladatokat.Az ország bármely pontján képesek vagyunk rövid határidővel megkezdeni a szolgálat ellátását.

Vagyonvédelmi szolgáltatást a 2005. évi CXXXIII. törvény, illetve rendőrhatósági engedély, és a megrendelővel megkötött szerződés alapján végezzük.

Vagyonvédelmi felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely kiterjed a megbízóink vagyontárgyaira is.

Fő tevékenységünk a telephelyek, objektumok élőerős őrzése.

Az általunk őrzött telephelyeken a szolgálatot, teljesítő vagyonőröket, a szigorú ellenőrzési rendszeren keresztül területvezetők és szolgálatvezetők bevonásával folyamatosan ellenőrizzük.

Feladatunkat a jogszabályokban foglaltak maximális betartása mellett, magas szintű szakmai hozzáértéssel, és a biztonsági előírások szakszerű alkalmazásával végezzük.

Szolgálatunk hatékony, színvonalas őrzésvédelmi szolgáltatást kínál, melyben az eredményes együttműködés érdekében messzemenőkig alkalmazkodunk a megrendelő elképzeléseihez.

Ügyvezető:

Nagy Sándor 1992-óta foglalkozik vagyon elleni bűncselekmények megelőzésével, és vagyonvédelemmel.
1990 ben kezdett el küzdősporttal foglalkozni, a mai napig aktív tagja a Kelemen Ryu Ju Jitsu szövetségnek.

Személyi állomány:

Alvállalkozók bevonása nélkül dolgozunk, saját személyi állománnyal rendelkezünk, melynek kiválasztására szigorú szabályokat vezettünk be.
Rendezett Jogviszony: Minden munkatársunkat, a törvényi előírások betartásával alkalmazzuk, a bér és járulékfizetés mindig megtörténik.
Pszichológiai alkalmasság, a kulturált megjelenés és a problémamegoldó képesség minden munkatársunknál alapfeltétel.
Vagyonőreink nagy része rendszeresen foglalkozik küzdősporttal.

Ruházat, felszerelés:

Biztonsági őreinket mindig a feladatnak, és az időjárásnak megfelelő ruházattal, és kitűzővel látjuk el.
Biztosítjuk a feladat ellátásához szükséges felszereléseket pl: gáz spray, gumibot, őrkutya, kézi fémkereső, rádió adóvevő, szükség esetén fegyver.
Az általunk őrzött telephelyekre járőrellenőrző rendszert telepítünk, és üzemeltetünk.

Megbízhatóság:

Törekszünk a megbízható együttműködésre, ennek eredményeként megbízóink már több éve bízzák ránk értekeinek védelmét. Büszkék vagyunk arra, hogy vannak olyan megbízóink akik már 12-14 éve partnereink.